Masahiro Ts-104 Черный, EMPTY

Бестселлер
129412579
198 $

Для товаров раздела кухонных ножей Masahiro мы подобрали поставщиков оригинальных брендовых европейских. Заключили партнерские отношения с аутлетами и дискаунтерами. Оптимизировали доставку из-за рубежа до конечного потребителя не расходуя средства на торговые и выставочные помещения. Отправляем товар напрямую с зарубежных складов на адрес покупателя, что делает цены ниже чем в российских магазинах.

Покупать оригинальные брендовые товары дёшево и быстро в нашем интернет-магазине безопасно и быстро. Отслеживание заказа доступно на всех этапах покупки и работает сразу после оплаты заказа.

Размер:EMPTY
  • Бренд Masahiro
  • Доставка из Польши
  • Почтовая доставка 13 октября
  • Стоимость доставки заказа в США от 61 $

Сроки доставки указаны ориентировочно и зависят от региона доставки. Подробнее на этой странице

Характеристики

Дизайн

Цвет
Черный, Серый
Размер
EMPTY

Общие характеристики

Модель
40874

Прочие свойства

Бренд
Masahiro

Свойства

Пол
Женский, Мужской

Описание

The Chinese cleaver is a knifethat is used every day in Asian cuisine to cut various products and serves as a chef's knife. kitchen. This knife has a solid and rather thin blade, so it should not be used to chop bones or frozen food. A Chinese cleaver is a wide, sharp knife and an excellent tool for tasks such as dicing vegetables, portioning poultry, chopping raw meat, and crushing garlic or ginger.

Steel type: MBS-26
HRC: 58-59
Handle material: pakkawood
Sharpening method: double-sided
Dimensions:
Total length (A): 325 mm
Blade length (B): 211 mm
Width (C): 105 mm
Thickness (D): 1.6 mm
Weight: 325 g

Useful information:

  • All Masahiro knives are extremely sharp, so we recommend using them with due care.
  • Masahiro knives should not be used to cut frozen products (except for the series intended for this purpose).
  • Do not use knives for purposes other than food.
  • Use wooden or plastic cutting boards for cutting.
  • Knives should not be washed in dishwashers as they damage the cutting edge.
  • Wash the knife in warm water with dishwashing liquid.
  • After washing, wipe the knife dry.
  • Store your knife on a magnetic bar or in a special knife block.